Трудовий архів

Васильківської міськради

Київської області

a

Звіт

Підсумки роботи архіву за 2017 рік


     Комунальна установа "Васильківський міський трудовий архів" створений 09.02.2007 року згідно рішення ХУІ Васильківської міської ради У скликання              № 05-16-У і є спільною власністю Васильківської територіальної громади міста Василькова, управління якою здійснює Васильківська міська рада. Трудовий архів є юридичною особою, має круглу печатку, штампи та бланки зі своїм повним найменуванням.

     В Комунальній установі "Васильківський міський трудовий архів" зберігаються документи, які не відносяться до Національного архівного фонду (НАФ).

     Загальна площа  трудового архіву складає 78,8 кв.м., а сама:

     - загальна площа сховищ  50,5 кв.м;

     - кімната для прийому документів та їх акліматизації - 10,8 кв.м;

     - робоча кімната та кімната для прийому громадян -  17,5 кв.м.

     Трудовий архів працює відповідно до річного плану, що затверджує міський голова та звітує перед зазначеною посадовою особою про проведену роботу.

     Головними напрямками роботи Трудового архіву у 2017 році були:

     - прийом документів на тривале зберігання від ліквідованих підприємств;

     - підготовка відомостей на запити громадян  та юридичних осіб та видачі їм архівних довідок соціально-правового характеру;

     - виявлення ліквідованих підприємств і організацій, документи яких ще не передані на зберігання до трудового архіву.

     Всього станом на 01.01.2018 р. на зберіганні у Трудовому архіві знаходиться 147 фондів з загальною кількістю справ 3938 од.зб.

     Протягом 2017 року до Трудового архіву надійшло 302 запити соціально-правового характеру, тематичного, ЧАЕС, відповіді на які були вчасно та повністю виконані.